Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

неділю, 3 квітня 2011 р.

УВАГА, КООРДИНАТОРИ! ТЕРМІНОВО!

За повідомленням Оргкомітету конкурсу "Левеня" з вини друкарні в усіх завданнях, окрім фізичних класів (10ф та 11ф), зникли знаки "=", ">", "<", "↑", "↓".
Оргкомітет приносить вибачення учасникам конкурсу.
Шановні колеги координатори! Оргкомітет конкурсу ЛЕВЕНЯ просить Вас з розумінням поставитися до виниклиї ситуації і внести правки в завдання учасників конкурсу. В першу чергу правки стосуються відповідей задач, в деяких випадках – умов задач, де пропущено знак "=", інколи знак "=" можна зрозуміти по тексту задачі.
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАВКИ можна на сайті Всеукраїнський фізичний конкурс "Левня", йдучи за відповідним посиланням.
Велике прохання до координаторів внести зміни в завдання учнів і повідомити про ці зміни обласних, міських, районних і шкільних координаторів конкурсу ЛЕВЕНЯ 2011.
Дякуємо за розуміння!!! Оргкомітет конкурсу ЛЕВЕНЯ.
У даному блозі ми подаємо фотографії з правками, зроблених з сайту ВФК "Левеня". Для збільшення фотографій клікніть на них.


2 коментарі:

Анонім сказав...

Как быть, если у меня свыше 100 участников из разных классов? Когда вносить поправки?

Koordinator сказав...

Дійте так, як би Ви поступили у звичайній ситуації: розсадіть дітей по класах по одному за партою, проведіть інструктаж, заповніть реєстраційні документи. Після інструктивно-реєстраційної процедури роздайте завдання і попросіть учнів внести правкиу варіанти відповідей згідно зразка, який Ви напишете на дошці. Після внесення правок учні приступають до роботи над завданням. З цього моменту і починається відлік часу (75 хв на виконання роботи).
Бажаю спокою, зосередженності і виваженості у діях!