Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

неділю, 10 квітня 2011 р.

Завершився конкурс. Що дальше?

Відповіді на всі запитання, які виникають у ході підготовки та проведення конкурсу "Левеня", Ви зможете знайти у цьому блозі на сторінці "Запитуйте - відповідаємо" та інших. 
Конкурс завершився. Що дальше?
А дальше потрібно відправити на перевірку роботи учнів. Це не менш відповідальний етап у проведенні конкурсу, ніж інші. Акцентуємо увагу координаторів на наступних моментах:
Як бути з учнями, які з певних причин не з'явилися на конкурс?
Відповідь. 
Якщо є відсутні учні, то вчитель вписує їх у списки учасників і заповнює тільки реєстраційну частину бланка відповідей. Ці бланки теж надсилаються в оргкомітет, у такому разі відсутні учні отримають сертифікати учасника і збірники завдань для конкурсу.
Які документи, крім бланків відповідей, слід відправляти на перевірку?
Відповідь. 
Після закінчення роботи над завданнями бланки реєстрації вчителів, учнів і бланки відповідей усіх зареєстрованих учасників конкурсу складають у порядку зростання реєстраційних номерів, запаковують у конверт відповідного розміру, не згинаючи бланків, і відсилають в оргкомітет для комп’ютерної перевірки. При необхідності незначні помарки можна підправити коректором, але обов’язково просушити фарбу, щоб бланки не злиплися. Копії бланків реєстрації учасників з їх кодами залишіть собі, щоб можна було визначити результати кожного учасника. 
Якщо навчальний заклад має свій власний код проведення, координатор відправляє матеріали безпосередньо на Львівський фізмат-ліцей. Якщо ж школа входить у районне або міське об'єднання, то матеріали передаються координатору районного або міського об'єднання для відправлення на перевірку.
Тексти завдань залишаються учням.
Ви можете задати своє запитання через коментарі до цієї замітки.

Немає коментарів: