Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

пʼятницю, 18 лютого 2011 р.

Сумська спеціалізована школа №29 готується до ювілейного конкурсу "Левеня"

 І.М.Феденко - шкільний координатор
Сумській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №29 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного профілю не виповнилося ще й 20 років. Але не дивлячись на такий «юний» вік, школа має багато хороших починань, більшість з яких стали вже традицією.  У школі працюють класи з поглибленим вивченням образотворчого мистецтва, музики, хореографії тощо. Тому не дивно, що учні школи займають перші місця у міських дитячих мистецьких виставках, конкурсах, оглядах та інших проектах.
Здавалось би, що для учнів школи, основним захопленням яких є різні види мистецтва, не до захоплення предметами природничо-математичного спрямування. Але для багатьох учнів цієї школи завдяки талановитим учителям природничо-математичні предмети є одними з найулюбленіших, у тому числі й фізика. Щорічно у Всеукраїнському фізичному конкурсі «Левеня», завдяки врахуванню інтересів учнів і творчому підходу до справи шкільного координатора – учителя фізики Феденко Ірини Миколаївни, – у конкурсі бере участь більше 2-х сотень учнів.
«Особливі» підходи організації конкурсу «Левеня» у школі: організація мистецьких виставок, присвячених конкурсу; підведення підсумків участі у конкурсі і відзначення найактивніших учнів і класів школи; організація поїздки найактивніших учнів усіх конкурсів до «колиски» «Левеняти» – Львівський фізико-математичний ліцей.

Виставка робіт учнів, присвячена фізичному конкурсу «Левеня»





 В гостях у Львівському фізико-математичному ліцеї
Наприкінці жовтня 2010 року група учнів Сумської СШ №29 відвідала Львівський фізико-математичний ліцей, у якому був започаткований Всеукраїнський фізичний конкурс «Левеня». 



Немає коментарів: