Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

понеділок, 1 квітня 2019 р.

"Левеня-2019" відбудеться 3 квітня 2019 року

Конверти із завданнями відкриваються в день проведення конкурсу в присутності учасників.
Координаторам категорично забороняється оприлюднювати завдання конкурсу повністю або частково до 03 квітня 2019 року.
Перед початком конкурсу координатор проводить детальний інструктаж учасників щодо правил проведення конкурсу та заповнення бланку відповідей, який надсилається разом із завданнями.
Координатори особисто перевіряють правильність реєстрації учасників та відмітку про вибране завдання для звичайних чи спеціалізованих класів.
Учасники конкурсу сидять за партами по одному.
Користуватися підручниками, довідниками, та допоміжною літературою категорично забороняється, розрахунки та обчислення проводяться лише на чистому аркуші паперу.
Учасники конкурсу для розрахунків можуть використовувати калькулятор.
Кожен учасник конкурсу отримує аркуш із завданням, який потім залишає собі, та бланк відповідей учасника, який після закінчення конкурсу віддає координаторові.
Конкурс триває 75 хвилин – час на розв’язування завдань без урахування тривалості інструктажу.
Після закінчення роботи над завданнями координатор збирає всі бланки відповідей разом з реєстраційними бланками учнів та вчителів відповідно до списків по класах, запаковує у конверт, скріплює печаткою школи в присутності кількох спостерігачів (учасників конкурсу) і надсилає на адресу оргкомітету з обов’язковою поміткою «Левеня».
Якщо учасник не з’явився на конкурс з якоїсь причини, то в реєстраційні документи вноситься його прізвище і заповнюється реєстраційна частина бланку відповідей. Його бланк відповідей відсилається на перевірку разом з усіма.

Немає коментарів: