Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

понеділок, 2 квітня 2018 р.

Надійшли матеріали для проведення конкурсу "Левеня-2018"


Відповідно до плану роботи інституту та плану заходів щодо організації та проведення Всеукраїнського фізичного  конкурсу «Левеня-2018» надійшли матеріали на адресу Сумського ОІППО для проведення конкурсу в області. На 11 квітня 2018 р. заплановано провести обласний науково-методичний семінар-нараду «Учнівський фізичний конкурс «Левеня» як інтерактивний засіб роботи з обдарованими учнями», на який запрошуються районні і міські координатори фізичного конкурсу «Левеня», а також координатори конкурсу у новостворених ОТГ.
Програмою семінару-наради передбачено розглянути питання: фізичний конкурс «Левеня» як інтерактивний засіб роботи з обдарованими учнями; попередні результати участі учнів Сумської області у фізичному конкурсі «Левеня-2018» та інші організаційні питання.
Семінар-нарада відбудеться на кафедрі освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО (за актовою залою), початок роботи о 10 год. Відрядження координаторів за рахунок відряджуючої сторони. Якщо хтось із координаторів не в змозі буде приїхати на семінар-нараду, повідомте про це, будь ласка, обласного координатора і домовтесь з ним, яким чином вам буде передано пакет матеріалів для проведення конкурсу. 
За додатковою інформацією та довідками просимо звертатися до обласного координатора конкурсу «Левеня» за тел. 33-40-67.

Немає коментарів: