Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

четвер, 20 березня 2014 р.

Надійшли завдання для проведення фізичного конкурсу "Левеня-2014"

Відповідно до Плану заходів щодо організації та проведення Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня-2014" в область надійшли завдання та інші матеріали для проведення конкурсу. В обласному координаційному комітеті йде робота з розподілу матеріалів для навчальних закладів, районів і міст згідно поданих заявок. Повністю готові матеріали для закладів профтехосвіти. Матеріали можна забрати в Управлінні освіти і науки Сумської облдержадміністрації (приймальня, другий поверх). Там же знаходяться матеріали для С.-Будського і Ямпільського районів і міста Ромни. 
Матеріали для Охтирського району передані на місце проведення конкурсу.
Матеріали для решти районів і міст знаходяться на кафедрі ІКТ Сумського ОІППО. Якщо є слухачі з цих районів на курсах підвищення кваліфікації, вони можуть забрати підготовлені матеріали.
Матеріали для міста Суми опрацьовуються і їх можна буде забрати з наступного тижня. 
Раніше ми повідомляли про обласний семінар координаторів конкурсу "Левеня", який відбудеться 27 березня 2014 року в Сумському ОІППО ауд. 213 ЦЕМП (за актовою залою). Початок семінару о 10.00 годині. 
Обласний оргкомітет робить все можливе, щоб матеріали на місця надійшли вчасно і 4 квітня 2014 року в усіх навчальних закладах конкурс пройшов організовано. Слідкуйте за нашими повідомленнями!
З повагою Оргкомітет конкурсу "Левеня-2014".

Немає коментарів: