Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

суботу, 30 листопада 2013 р.

«Левеня-2014»: гаряча пора!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 07.05.2012 № 553 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський фізичний конкурс “Левеня”» і листа Міністерства освіти і науки України від 05.08.2013 № 1/9-526  «Про підсумки Всеукраїнського фізичного конкурсу  “Левеня-2013” та організацію конкурсу “Левеня-2014”» в області ведеться підготовка до участі учнів у черговому фізичному  конкурсі “Левеня-2014”: складений «План заходів щодо організації та проведення Всеукраїнського фізичного  конкурсу “Левеня-2014”», розроблені «Методичні рекомендації щодо проведення фізичного конкурсу “Левеня-2014”».
У грудні місяці закінчується рекламно-агітаційна кампанія щодо участі учнів у фізичному конкурсі «Левеня-2014», який буде проведений у п’ятницю, 4 квітня 2014 року. Багато загальноосвітніх навчальних закладів області проводять виставки учнівських виробів, конкурси цікавих задач, фестивалі пісенної і поетичної творчості учасників, які приурочені Всеукраїнському фізичному конкурсу «Левеня-2014»: Сумська гімназія № 1;  Сумська спеціалізована школа № 29; Глухівська спеціальна школа-інтернат та інші. Надіємося, що координатори районів, міст і шкіл надішлють нам фотоінформацію про заходи, які вони проводять з метою залучення учнів до конкурсу.
Грудень – найсприятливіший місяць для пошуку спонсорів конкурсу. Спонсорами для більшості учнів можуть бути їх батьки, а для малозабезпечених сімей потрібно знайти підприємця-благодійника, який зміг би оплатити участь у конкурсі декількох учнів. Нагадаємо, що у цьому році благодійний внесок залишається таким же – 11 грн., з яких 1 грн. залишається для проведення конкурсу на місці проведення. Якщо учнів-учасників у школі не багато, то слід об’єднатися із іншими школами, що призведе до зменшення грошових витрат. Зменшити затрати на проведення конкурсу можна також за рахунок реєстрації на сайті levenia.com.ua. Там же ви можете отримати інформацію або довідку з інших питань, що стосуються конкурсу.
Завчасна підготовка допоможе провести в області 12-й фізичний конкурс «Левеня-2014» на високому організаційно-методичному рівні. Тож побажаємо кожному учаснику конкурсу, координаторам усіх рівнів плідної роботи і відмінних  результатів. Хай вам щастить!

Немає коментарів: