Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

понеділок, 26 серпня 2013 р.

"Левеня-2013" вітає переможців: надійшли збірники завдань конкурсу

Відповідно до Плану заходів щодо проведення конкурсу «Левеня-2013», надійшли інформаційні вісники: «Всеукраїнський фізичний конкурс «Левеня-2013» - для кожного учасника конкурсу та «Левеня-2013» вітає переможців» - для тих учасників, які отримали відмінний результат. Вказані
інформаційні вісники (збірники задач конкурсу «Левеня-2013» та Всеукраїнської фізичної олімпіади, яка проходила у м. Херсоні 2013 р.), а також рекламні листи до наступного конкурсу «Левеня-2014» можна буде отримати 28 серпня 2013 у Сумському ОІППО під час проведення секційних засідань учителів-предметників з 8.00 до 10.00 на кафедрі інформаційних технологій в обласного координатора конкурсу представникам (зав. методкабінетами, головам методичних об’єднань, районним або міським координаторам або іншим  працівникам) наступних районів і міст: Білопільського, Буринського, Великописарівського, Глухівського, Краснопільського, Лебединського, Липоводолинського, Недригайлівського, Охтирського, Путивльського, Сумського, Тростянецького і Ямпільського районів, а також Глухова, Лебедина та Охтирки.
Матеріали для учасників Конотопського, Кролевецького районів і м. Конотопа поступили на адресу регіонального координатора у м. Конотоп.
Матеріали для учасників Роменського району і м. Ромни поступили на адресу регіонального координатора у м. Ромни.
Матеріали для учасників м. Шостки надійшли регіональному координатору у м. Шостка.
Матеріали учасників шкіл м. Суми можна отримати в Сумському ОІППО на кафедрі інформаційно-комунікаційних технологій з 16.00 до 17.00 у четвер 29.08 і в п’ятницю 30.08.2013 р., попередньо зв’язавшись по мобільному зв’язку з обласним координатором.
Учасники закладів профтехосвіти зможуть отримати матеріали у НМЦ ПТО у Сумській області протягом вересня місяця 2013 р.

З усіма запитаннями та пропозиціями звертайтеся до обласного координатора через коментарі до цієї статті або за мобільним телефоном.

Немає коментарів: