Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

вівторок, 16 квітня 2013 р.

Фоторепортаж із міста Глухова про проведення фізичного конкурсу "Левеня-2013"

На півночі Сумської області на відстані 150 кілометрів від обласного центру на берегах невеличкої річки Есмань розкинулося старовинне місто Глухів, відоме нам з історії України як столиця гетьманської держави. У Глухові знаходилися резиденції гетьманів Івана Скоропадського, Данила Апостола, Кирила Розумовського. До сьогоднішнього дня у місті знаходиться багато культурно-історичних та архітектурних пам'яток, які є окрасою міста і гордістю його мешканців. У місті розташований Національний педагогічний університет ім. О.Довженка, медичний коледж, професіно-технічні заклади, Науково-дослідний інститут луб'яних культур. Сьогодні Глухів - місто обласного підпорядкування. Школярі міста активно беруть участь в учнівських конкурсах, у тому числі й у фізичному конкурсі "Левеня". Другий рік поспіль міським координатором конкурсу "Левеня" є учитель фізики Глухівської спеціалізованої школи-інтернату ім. М.Жужоми Сумської обласної ради Ховренко Галина Миколаївна. Вона надіслала нам декілька світлин про хід конкурсу "Левеня-2013" у цьому славетному місті.  










2 коментарі:

Шуруто Валентина Викторовна сказав...

Дякую за вiртуальну подорож у це славетне мiсто! На 3 курсi я була на педпрактицi в школi-iнтернатi. Вiтаю учнiв-учасникiв конкурсу!

Koordinator сказав...

Дякуємо Вам, Валентино Вікторівно, за те, що Ви цікавитеся нашими справами, знаходите час, щоб відвідати наш блог і щиро вболіваєте за свою історичну Батьківщину. Великий уклін Вам!