Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

пʼятницю, 4 січня 2013 р.

Сумська СШ № 29 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного профілю готується до фізичного конкурсу «Левеня-2013»


Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 29 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу відома далеко за межами міста.  У школі працюють профільні класи образотворчого мистецтва, музики, хореографії тощо. Учні школи займають перші місця у міських та обласних дитячих мистецьких виставках, конкурсах, оглядах та інших проектах.
Але можна з упевненістю сказати, що для багатьох учнів цієї школи природничо-математичні предмети є одними з найулюбленіших, у тому числі й фізика. Завдяки врахуванню інтересів учнів і творчому підходу до справи шкільного координатора – заступника директора з навчально-виховної роботи, учителя фізики Феденко Ірини Миколаївни, – щорічно у Всеукраїнському фізичному конкурсі «Левеня» бере декілька сотень учнів школи. Наприклад, у 2012 році 310 учнів школи взяли участь у конкурсі.
Робота з учнями по залученню їх до конкурсу починається з початком навчального року. Велика увага приділяється агітаційній роботі: організація мистецьких виставок, присвячених конкурсу; підведення підсумків участі у конкурсі і відзначення найактивніших учнів і класів школи тощо.
Пропонуємо фоторепортаж із СШ № 29 про підготовку до конкурсу «Левеня-2013».












Немає коментарів: