Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

середу, 15 липня 2009 р.

Всеукраїнський семінар координаторів "Левеня-2009"



З 8 по 13 липня 2009 року у м. Яремче Івано-Франківської області на базі однойменного санаторію відбувся традиційний семінар координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня». У роботі семінару взяли участь найактивніші шкільні, районні та обласні координатори з усіх куточків України, а також головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України Хоменко О.В. та головний редактор журналу «Фізика в школах України» Ненашев І.Ю.
Сумщину на семінарі представляли: обласний координатор Лабудько С.П., районні координатори Мащенко О.В. (Сумський район) і Мовчан В.М. (Великописарівський район), міський координатор м. Шостки Лук’янова М.Ф., шкільні координатори Казбан Т.Л. (Сумська гімназія №1), Папенко М.М. (Конотопська гімназія) і Феденко І.М. (Сумська спеціалізована школа №29).
Учасники семінару заслухали звіт оргкомітету про роботу в 2009 році, обговорили результати конкурсу «Левеня-2009», подали пропозиції щодо формування пакету завдань для наступного конкурсу, запропонували шляхи покращення організації проведення конкурсу у 2010 році, поділилися досвідом організації конкурсу у навчальних закладах, містах і районах та областях.
Організатори семінару – Львівський фізико-математичний ліцей при Львівському національному університеті імені Івана Франка та благодійний фонд «Ліцей» (Добосевич М.С., Муращук М.М, Алексейчук В.І.), подбали про цікаву та насичену культурну програму для учасників семінару: похід на найвищу українську вершину – гору Говерла Чорногірського хребта Східних Карпат (2061 м над рівнем моря), екскурсії в міста Коломию і Косів, у Карпати до печер Олекси Довбуша, на гірськолижну базу «Буковель» та ін.
Дуже швидко промайнули п’ять напружених днів продуктивної роботи та змістовного відпочинку. Учасники семінару щиро вдячні його організаторам за ретельно продумані заходи, що проводилися в рамках семінару.
© Координатор

Немає коментарів: