Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

суботу, 2 квітня 2011 р.

Надійшли матеріали для конкурсу "Левеня-2011"

10 квітня 2011 р. пройде 10-й Всекраїнський фізичний конкурс "Левеня". До складу матеріалів для проведення конкурсу входять:
1. Завдання для кожного учня згідно поданих координаторами заявок;
2. Бланки відповідей (по кількості заявлених учнів);
3. Бланки "Списки учасників" - для реєстрації учнів-учасників;
4. Бланки "Списки вчителів" - для реєстрації вчителів, які проводять конкурс;
5. Інструкція координатору - інструктивні матеріали на допомогу координаторам і вчителям, які залучені до проведення конкурсу;
6. Календарик - кожному учаснику.
Порядок отримання матеріалів.
Районні (міські) координатори отримають матеріали 05 квітня 2011 року в Сумському ОІППО під час проведення семінару.
Професійно-технічні заклади отримають матеріали в обласному управлінні освіти і науки Сумської облдержадміністрації (через поштові скриньки) з 04 квітня.
Сумська обласна гімназія для творчо-обдарованих дітей - в обласному управлінні освіти і науки (через поштову скриньку) з 04 квітня.
Обласний військовий ліцей ім. Харитоненка  - в обласному управлінні освіти і науки  (через поштову скриньку) з 04 квітня.
Школи м. Суми - в Сумському ОІППО в обласного координатора з 06 квітня 2011р.
Шановні координатори конкурсу! 
Отримавши матеріали, ще раз перегляньте уважно їх, зверніть увагу на порядок проведення конкурсу, особливу увагу приділіть оформленню реєстраційних документів. У реєстраційні списки вписуйте всіх зареєстрованих учнів, навіть тоді, коли вони відсутні, адже внесені за них кошти повертатися не будуть. Заповніть також за відсутніх учнів тільки реєстраційну частину бланків відповідей і відішліть їх на перевірку разом з усіма іншими.В такому разі учень отримає збірничок завдань і сертифікат учасника.

Немає коментарів: