Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

неділю, 18 квітня 2010 р.

ВІДБУВСЯ КОНКУРС "ЛЕВЕНЯ-2010"

Сьогодні, 18 квітня 2010 року, в школах нашої держави відбувся Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня-2010". Десятки тисяч учнів 7-11-х класів з усіх областей України взяли в ньому участь.
Гідно була представлена у конкурсі і команда Сумської області: близько 20% загальноосвтніх навчальних закладів організували участь своїх учнів у конкурсі, а це більше 4,5 тисячі школярів; більше 300 шкільних, міських і районних координаторів забезпечували проведення конкурсу в своїх школах, містах і районах. Від імені організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу "Левеня-2010" висловлюємо слова вдячності всім учителям і працівникам шкіл області, які забезпечили високий рівень проведення його основного етапу. Велике вам спасибі!
На черзі - не менш важливий етап: пересилання бланків відповідей та облікових документів в оргкомітет для перевірки розв'язків та визначення результатів. Слід нагадати, що якщо були відсутні учні, то вчитель обов'язково вписує їх у списки учасників і заповнює тільки реєстраційну частину бланка відповідей. Ці бланки теж надсилаються в оргкомітет, у такому разі відсутні учні отримають сертифікати учасника і збірники конкурсних завдань.
Після закінчення роботи над завданнями бланки реєстрації вчителів, учнів і бланки відповідей усіх зареєстрованих учасників конкурсу складають у порядку зростання реєстраційних номерів, запаковують у конверт відповідного розміру, не згинаючи бланків, і відсилають в оргкомітет для комп’ютерної перевірки. При необхідності незначні помарки можна підправити коректором, але обов’язково просушити фарбу, щоб бланки не злиплися. Копії бланків реєстрації учасників з їх кодами залишають у школі, щоб можна було визначити результати кожного учасника.
Дякуємо за розуміння!

2 коментарі:

Анонім сказав...

Будь ласка, надішліть завдання конкурсу за 11 клас на artlubny@ya.ru
Дуже дякую!!!

Koordinator сказав...

З задоволенням надіслав би, тільки у мене ще немає електронної версії. Потрібно відскановувати сторінки. Подивіться на сайті http://levenia.com.ua/, через декілька днів там можуть бути опубліковані завдання, звідки їх можна буде скопіювати.