Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

вівторок, 12 березня 2019 р.

Обласниий семінар-нарада координаторів конкурсу "Левеня-2019"


Начальникам управлінь (відділів) освіти (освіти і науки; освіти, молоді та спорту) міських рад, міськвиконкомів, райдержадміністрацій, об’єднаним територіальним громадам, директору НМЦ ПТО у Сумській області, директору Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей, начальнику Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка направлено лист «Про проведення обласного семінару-наради  координаторів фізичного конкурсу «Левеня-2019», який відбудеться 28 березня 2019 р. на базі КЗ Сумський ОІППО (актова зала, початок роботи о 10 год).
На семінар запрошуються районні (міські) координатори фізичного конкурсу «Левеня» відповідно до списку. За бажанням можуть приїхати координатори конкурсу в ОТГ.
Програмою семінару-наради передбачено розглянути питання: фізичний конкурс «Левеня» як засіб індивідуальної роботи з учнями; попередні результати участі учнів Сумської області у фізичному конкурсі «Левеня-2019»; організація та проведення конкурсу на місцях і відправлення матеріалів на перевірку.
Учасники семінару отримають матеріали для проведення конкурсу на місцях. Якщо хтось із запрошених координаторів не зможе приїхати на семінар, потурбуйтесь, будь ласка, про отримання матеріалів для проведення конкурсу. Їх можуть отримати в обласного координатора на кафедрі ОІТ СОІППО (каб. №111 за актовою залою) учителі вашого освітнього закладу, які перебуватимуть у цей період на курсах підвищення кваліфікації.
Відрядження координаторів за рахунок відряджуючої сторони.
За додатковою інформацією та довідками просимо звертатися до обласного координатора конкурсу «Левеня» за тел. 33-40-67.


Немає коментарів: