Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

понеділок, 29 серпня 2016 р.

Серпнева нарада методистів РМК, голів районних МО учителів фізики та астрономії

Нещодавно (26 серпня 2016 року) відбулася нарада методистів РМК, голів районних методичних об’єднань учителів фізики та астрономії, на якій порушувалися питання викладання зазначених предметів у 2016-17 навчальному році. З поміж інших питань, на нараді йшлося про проведення учнівського фізичного конкурсу «Левеня-2017». Перед учасниками наради з інформаційним повідомленням виступив обласний координатор конкурсу С.П. Лабудько.
Нагадаємо, що у 2016 році у конкурсі «Левеня» від Сумської області прийняло участь 5597 учасників, з яких 589 справилися з завданням на «відмінно» і 1878 учнів отримали оцінку «добре».
Черговий конкурс «Левеня-2017» буде проведено у середу, 05 квітня 2017 року. Розмір благочинного внеску у 2017 році становитиме 18 грн за кожного учня, з яких 17 грн перераховується на рахунок Оргкомітету, а одна гривня залишається для організації та проведення конкурсу на місцях.
На нараді йшлося про представництво регіональних та шкільних координаторів на щорічний всеукраїнський семінар координаторів. Було запропоновано в першу чергу делегувати координаторів, які за роки проведення конкурсу організували близько 1700 учасників, мають позитивну динаміку щорічного збільшення учасників і жодного разу не брали участь у семінарі. Оскільки кількість представників від області залежить від кількості учасників, то всі координатори мають працювати на загальний результат.
І на завершення найактивнішим координаторам були вручені подяки Інституту модернізації змісту освіти МОН України та Сумського інституту післядипломної педагогічної освіти (списки координаторів будуть опубліковані в наступних повідомленнях).

Немає коментарів: