Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

неділю, 10 липня 2016 р.

Всеукраїнський семінар координаторів фізичного конкурсу "Левеня"

Із другого по сьоме липня поточного року у місті Яремче Івано-Франківської області відбувся Всеукраїнський семінар координаторів учнівського фізичного конкурсу "Левеня".

Відповідно до рішення семінар-наради районних (міських) координаторів конкурсу від 30.03.2016, квоти оргкомітету (один представник на 1700 учнів) та кількості учасників конкурсу від області (5597) Сумщина на семінарі була представлена офіційною делегацією у складі координаторів, які за багато років організували відповідну кількість учасників (у сумі близько 1700) і жодного разу не були на семінарі: Галанов О.М. - учитель фізики Кролевецької СШ І-ІІІ ст. № 3; Дідусенко Н.М. - учитель фізики Путивльської ЗОШ І-ІІІ ст. №2; Резник О.В. - учитель фізики Шосткинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 9. Керівник делегації - обласний координатор конкурсу Лабудько С.П.
На семінарі був заслуханий звіт оргкомітету "Левеня" про проведення конкурсу у 2016 році, заслухані звіти обласних координаторів та обговорені результати конкурсу "Левеня-2016".
Культурно-розважальна програма була представлена екскурсіями у прикарпатські міста та на географічні об'єкти Карпат.
У зв'язку з фінансовою нестабільністю у країні було ухвалено обмежити кількість друкованих щорічних "Вісників" (залишити по одному на навчальний заклад та учням, які мають відмінний результат), рекомендувати учителям користуватися електронними посібниками та матеріалами, які розміщені на сайті "Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс "Левеня" . Було ухвалено встановити у 2017 році розмір благочинного внеску 18 грн (17+1) та провести черговий конкурс "Левеня-2017" у середу п'ятого квітня 2017 року (05.04.2017).
Сумчани на вершині гори Маковиця (984 м).

Немає коментарів: