Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

пʼятницю, 30 жовтня 2015 р.

Зі Львова з нагородою

Як ми повідомляли, на базі Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка у період з 21 по 27 жовтня цього року проходив другий Всеукраїнський навчальний табір «Левеня». Науковці університету та викладачі ліцею провели заняття для учасників навчального табору, організували практичні заняття та олімпіаду.
Нашу область достойно представила команда гімназистів Олександрівської гімназії м. Суми у складі учнів 9-го класу Богдановича Назара і Малишок Софії та учнів 10-го класу Кочеткова Дениса і  Фріцака Максима на чолі з керівником команди Северином Віктором Миколайовичем. Кочетков Денис в олімпіаді зайняв друге місце й отримав Диплом ІІ ступеня. 
Побажаємо гімназистам Олександрівської гімназії достойно виступити у фізичному конкурсі «Левеня-2016» та у фізичних олімпіадах усіх рівнів. Так тримати!

Команда Сумської області



Організатори табору та керівники команд

Вручення Диплому ІІ ступеня Кочеткову Денису

5 коментарів:

fizika сказав...

Ось тобі і корупція!!! 13 років Сумська гімназія бере участь у "Левеня", маємо велику кількість участників,гарні та відмінні показники, а у команду наши учні не потрапили.Ганьба організаторам!!! Координатор конкурсу Казбан Т.Л.

Koordinator сказав...

Шановна Тетяна Леонідівна! Ви особисто неодноразово відзначалися грамотами і подяками усіх рівнів за відмінну організацію конкурсу у своєму навчальному закладі. Ви особисто не один раз були запрошені на Всеукраїнський семінар координаторів у м. Яремче.
У 2014 році Вам особисто було запропоновано взяти участь разом з Вашими учнями у навчальному таборі за умови, що учні-претенденти мають відмінні результати конкурсу "Левеня", беруть участь у ІІ-ІІІ етапі олімпіади з фізики і гімназія може оплатити проїзд в обидва кінці учням і керівникові. Ви від такої пропозиції відмовились. Другий раз Вам не запропонували.

fizika сказав...

Шановний Степане Пилиповичу, у 2014 році навчального табору не було.

Koordinator сказав...

Рішення про відміну табору було прийняте у вересні 2014 року, ми отримали його 22.09.14. Розмову про участь у навчальному таборі я з Вами вів у травні-червні 2014, коли були оголошені результати конкурсу "Левеня-2014".
Шановна Тетяна Леонідівна, Ви вважаєте, що Вас недооцінили як координатора навчального закладу? Вибачте, але я так не вважаю. Крім Вас, на загальний результат працюють ще десятки-сотні вчителів інших навчальних закладів області, які докладають не менше зусиль задля загального результату.
Якщо Ви так дуже сильно наполягаєте на участі у навчальному таборі, то готуйтесь на наступний 2016 рік. Умови залишаються тими ж. Керівників команд залучають до проведення олімпіад, майстер-класів тощо.

fizika сказав...

Ні, я не наполягала,не наполягаю і не буду наполягати на мою власну участь, але вважаю , що треба було взяти у команду учнів різних навчальних закладів м.Сум, про це я і написала. Шановний Степане Пилиповичу, дяку Вам за допомогу у роботі і вибачаюсь... З повагою, Казбан Т.Л.