Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

суботу, 18 травня 2013 р.

Про порядок отримання сертифікатів для учасників конкурсу "Левеня-2013"

17 травня 2013 р. на кафедру ІКТ поступили сертифікати для учасників учнівського фізичного конкурсу "Левеня-2013" та календарики. Їх можна отримати наступним чином.
Заклади, які відносяться до Науково-методичного центру професійно-технічної освіти можуть забрати вказані матеріали в Управлінні освіти Сумської облдержадміністрації (приймальня, 2-й поверх) з 18 травня.
Школи міста Суми зможуть отримати матеріали 21 травня з 13.00 до 16.00 години на кафедрі ІКТ Сумського ОІППО в обласного координатора конкурсу.
22.05.2013 р. відбудеться регіональна експертна рада по ліцензуванню та атестації закладів освіти, на якій будуть присутні керівники (спеціалісти) відділів освіти м. Конотопа, Липоводолинського, Сумського, Білопільського, Недригайлівського районів. Прошу координаторів даних міст і районів отримати через представників вказані матеріали.
23.05.2013 р.  продовжить свою роботу регіональна експертна рада по ліцензуванню та атестації закладів освіти, на якій будуть присутні керівники (спеціалісти) відділів освіти Лебединського, Буринського, Кролевецького та Конотопського районів.  Прошу координаторів даних районів отримати через представників цих районів вказані матеріали. 
Координатори решти міст і районів можуть отримати матеріали через учителів, які проходять курси підвищення кваліфікації в Сумському ІППО  на кафедрі ІКТ в обласного координатора (матеріали може видати будь-хто з працівників кафедри). 

Немає коментарів: