Шановні координатори та учасники конкурсу "Левеня-2020"! Конкурс буде проведено 08 квітня 2020 року.

четвер, 10 травня 2012 р.

17 травня 2012 року відбудеться семінар для районних (міських) координаторів

08.05.2012 за №467 був підписаний лист начальникам управлінь, відділів освіти райдержадміністрації, міськвиконкомів "Про проведення обласного науково-методичного семінару координаторів фізичного конкурсу «Левеня» наступного змісту. 
Згідно плану роботи інституту 17 травня 2012 р. відбудеться обласний науково-методичний семінар «Веб-2 у роботі з обдарованими учнями» для районних (міських) координаторів фізичного конкурсу «Левеня» (список додається).
Програмою семінару передбачено розглянути наступні питання:
1. Веб-2 у роботі з обдарованими учнями (на прикладі фізичного конкурсу «Левеня»);
2. Про результати участі районів (міст) Сумської області у фізичному конкурсі «Левеня-2012»;
3. Про визначення кандидатів для участь у роботі Всеукраїнського семінару координаторів конкурсу «Левеня-2012» (кінець червня, початок лпня 2012 р., м. Яремче);
4. Обмін досвідом районних (міських, шкільних) координаторів щодо організації та проведення конкурсу «Левеня» на місцях.
Семінар відбудеться на базі Сумського ОІППО, початок роботи о 10 год.
За додатковою інформацією та довідками просимо звертатися до обласного координатора конкурсу «Левеня-2012» за тел. 33-40-67.
У список, який додається, увійшли всі районні (міські) координатори. По закінченню семінару координатори отримають сертифікати для своїх районів (міст), а також ювілейні збірники задач. 
Координатори, які вже отримали або ще отримають сертифікати (Конотоп і Конотопський та Кролевецький райони, Шостка і Шосткинський район, Ромни і Роменський район) на семінар можуть не приїжджати, але свою думку щодо п.3 Програми семінару вони мають обов'язково висловити (можна в коментарях до цього допису: клацнути на слові "коментарі", обрати "Анонімно" (для незареєстрованих користувачів), у коментарі висловити свою думку і вказати, чия це думка)
Є дві пропозиції щодо відбору кандидатів на Всеукраїнський семінар "Левеня-2012": 1) по відносному показникові; 2) за абсолютним показником. На семінарі планується обговорити цю проблему і затвердити механізм формування команди Сумщини на Всеукраїнський семінар координаторів.

Немає коментарів: